Agent Architecture AI-MCQ

Posted by

The "Answers" given with the Question is "not verified". To view Verified answers click on the button below.

1. Which depends on the percepts and actions available to the agent?
a) Agent
b) Sensor
c) Design problem
d) None of the mentioned
Answer: c
Explanation: The design problem depends on the percepts and actions available to the agent, the goals that the agent’s behavior should satisfy.

2. Which were built in such a way that humans had to supply the inputs and interpret the outputs?
a) Agents
b) AI system
c) Sensor
d) Actuators
Answer: b
Explanation: AI systems were built in such a way that humans had to supply the inputs and interpretthe outputs.

3. Which technology uses miniaturized accelerometers and gyroscopes?
a) Sensors
b) Actuators
c) MEMS
d) None of the mentioned
Answer: c
Explanation: Micro ElectroMechanical System uses miniaturized accelerometers and gyroscopes and is used to produce actuators.

4. What is used for tracking uncertain events?
a) Filtering algorithm
b) Sensors
c) Actuators
d) None of the mentioned
Answer: a
Explanation: Filtering algorithm is used for tracking uncertain events because in this the real perception is involved.

5. What is not represented by using propositional logic?
a) Objects
b) Relations
c) Both Objects & Relations
d) None of the mentioned
Answer: c
Explanation: Objects and relations are not represented by using propositional logic explicitly.

6. Which functions are used as preferences over state history?
a) Award
b) Reward
c) Explicit
d) Implicit
Answer: b
Explanation: Reward functions may be that preferences over states are really compared from preferences over state histories.

7. Which kind of agent architecture should an agent an use?
a) Relaxed
b) Logic
c) Relational
d) All of the mentioned
Answer: d
Explanation: Because an agent may experience any kind of situation, So that an agent should use all kinds of architecture.

8. Specify the agent architecture name that is used to capture all kinds of actions.
a) Complex
b) Relational
c) Hybrid
d) None of the mentioned
Answer: c
Explanation: A complete agent must be able to do anything by using hybrid architecture.

9. Which agent enables the deliberation about the computational entities and actions?
a) Hybrid
b) Reflective
c) Relational
d) None of the mentioned
Answer: b
Explanation: Because it enables the agent to capture within itself.

10. What can operate over the joint state space?
a) Decision-making algorithm
b) Learning algorithm
c) Complex algorithm
d) Both Decision-making & Learning algorithm
Answer: d
Explanation: Decision-making and learning algorithms can operate over the joint state space and thereby serve to implement and used to improve the computational activities.